Instagram tip: Linktree

By januari 3, 2017 Blog No Comments

Instagram-gebruikers kennen het wel: de ‘link in bio’. Dit is tot op heden de enige manier op Instagram om jouw volgers naar een websiteomgeving buiten Instagram te sturen. Het nadeel is dat je maar één link in jouw profiel-bio kunt plaatsen, terwijl het linken naar meerdere pagina’s of apps veel meer kansen met zich meebrengt. Linktree maakt dit nu mogelijk.

 linktree-tool-instagram

Hoe het werkt

Door via de website van Linktree het gewenste Instagram-account te koppelen, kunnen verschillende buttons worden aangemaakt. Per button vul je dan vervolgens de desbetreffende locatie in, bijvoorbeeld een specifieke webshop-pagina. Alle aangemaakte buttons staan verbonden met één Linktree-link, die je dan in jouw bio kunt plakken. De Linktree tool is gratis.

About Nick van Wezenberg

Tijdens zijn studie Media Management legde Nick de focus op online marketing, met de inzet van Social Media in het bijzonder en heeft hij zijn praktijkervaring opgedaan bij ADO Den Haag en Exact Software en heeft recentelijk het Kurhaus, na het faillissement in 2014, opnieuw op de (digitale) kaart weten te zetten.