Pinterest’s nieuwe bedrijfsprofiel design

By december 5, 2016 Blog No Comments

Waar Facebook het sinds kort mogelijk maakt om een ‘shop’ op de bedrijfspagina toe te voegen waarmee verschillende producten kunnen worden uitgelicht, heeft de bedrijfspagina van Pinterest ook een gedaantewisseling ondergaan. Pinterest brengt hiermee haar aankondiging van eerder dit jaar in de praktijk.

 

pinterest-bedrijfsprofiel-aanpassing

 

Etalage

Met de nieuwe ontwikkelingen op de bedrijfspagina van Pinterest kunnen nu ook verschillende boards in de ‘etalage’ worden uitgelicht, dat werkt als een carrousel. In Amerika kunnen vijf producten in deze vorm als ‘buyable pins’ worden uitgelicht en deze mogelijkheid zal binnen afzienbare tijd ook in Europa beschikbaar zijn.  Daarnaast zijn de boards en de pins van elkaar gescheiden middels aparte buttons.

Wil jij de voordelen van Pinterest optimaal benutten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Let’s make it Eazier!

About Nick van Wezenberg

Tijdens zijn studie Media Management legde Nick de focus op online marketing, met de inzet van Social Media in het bijzonder en heeft hij zijn praktijkervaring opgedaan bij ADO Den Haag en Exact Software en heeft recentelijk het Kurhaus, na het faillissement in 2014, opnieuw op de (digitale) kaart weten te zetten.