Social Feed

Toon de "social buzz" over jouw merk uit Facebook, Instagram en Twitter.

Wat is de social feed?

Alle berichten uit Facebook, Twitter en Instagram verzamelt op een plek.

Hoe werkt het?

De social feed zoekt naar specifieke content op social media over een merk of bedrijf. De getoonde berichten komen uit vooraf geselecteerde social media profielen en relevante hashtag woorden. Alles wat fans online plaatsen vangt Eazier op uit Twitter, Facebook en Instagram. Vervolgens wordt dit getoond in een aparte omgeving in een passende huisstijl. De feed intrigeert perfect op videoschermen en op websites.

VOORDELEN

Het zorgt voor een grotere “Online Buzz”.
Content blijft langer zichtbaar.

Draagt bij aan dynamische winkelervaring.

Personeel kan op een leuke en ongedwongen manier klanten attenderen op social media.

Het beste van alles: de klant maakt de content.

“De social feed van Eazier zorgt er voor dat uw klant voortaan de User Generated Content verzorgt.”

Bekijk hieronder de voorbeelden

Retail

Zorg voor een dynamische winkelervaring!

Social media op een goede manier integreren in de winkel is een uitdaging. De social feed van Eazier is hiervoor de perfecte oplossing. Het is de ultieme manier van in-store branding. Gebruik de video/tv-schermen voor entertainment van de bezoekers. Klanten krijgen hierdoor een leuke en ongedwongen manier van interactie met de winkel. Prikkel bezoekers om hun nieuwste outfit op Facebook te zetten. Hang een Instagram feed bij de pashokjes. Laat ze hun nieuwe aankopen vertellen aan vrienden of laat ze in aanmerking komen voor een mooie prijs als ze jouw merk promoten!

5
Slideshow seconds
50
Slides
30
Seconds updates

Integratie is mogelijk op displays, iPads, kassa-schermen en alle video- en TV schermen.

Wat gebeurt er op het scherm?

e-Commerce, websites & mobiele applicaties

Het is in meerdere onderzoeken bewezen dat bezoekers op social media sneller geneigd zijn om online aankopen te doen. Social media managers kunnen hun hart ophalen met de social feed van Eazier. Het is de perfecte “online mond-op-mond” reclame voor een merk.

Wijd een aparte pagina aan jouw “online buzz” via een speciale pagina op de website. De feed kan makkelijk in een iframe geplaatst worden en zal volledig in de huisstijl van de pagina zijn.

Mobiel & tablets
Geschikt voor hashtag wedstrijden.
Perfect voor reviews
Toon User Generated Content

Evenementen

Toon de creatieve instagram foto’s van feestende fans tijdens een live dance event.
Laat de reacties over een presentatie voorbij komen tijdens een congres. Geef een gave prijs weg onder de fans die de leukste foto plaatsen, de mooiste foto’s worden getoond op een groot videoscherm tijdens de wedstrijd. Maar ook op hun eigen profielen, waardoor vrienden en bekenden uw merk voorbij zien komen.

Sport

Sport en fans zijn onlosmakelijk verbonden. Nodig de fans uit om te laten zien
Hoeveel zij van hun club, team of speler houden. Laat in de pauze van een voetbalwedstrijd op een videoscherm de leukste fanfoto’s voorbij komen.

Facebook

Promoot je nieuwe product of merk via een facebook applicatie, integreer de social feed en ga de interactie aan. Alle social media berichten over jouw merk op één plek.

Door middel van #hashtag wedstrijden kunnen bezoekers opgeroepen worden iets te schrijven over hun favoriete merk. De foto’s en inzendingen kunnen gebruikt worden in toekomstige marketing en zijn een goed alternatief op de bekende “like & win” acties.

Horeca

De social feed van Eazier is een prachtig medium voor het delen van klant ervaringen, prachtige foto’s van heerlijke gerechten en gezellige groepsfoto’s van een avondje uit.