Toon alle berichten over jouw merk of bedrijf. Laat fans berichten plaatsen over hun nieuwste aankoop of organiseer een hashtag promotie. De mogelijkheden voor interactie met klanten zijn oneindig. Eazier is daarom geschikt voor alle bedrijven, ongeacht hoe groot of klein je bent.

Bevorder online aankopen door User Generated Content

 

Het is in meerdere onderzoeken bewezen dat bezoekers op social media sneller geneigd zijn om online aankopen te doen. Social media managers kunnen hun hart ophalen met de social feed van Eazier. Het is de perfecte online mond-tot-mond reclame voor een merk. 

Toon een social media wall op jouw website

 

Toon jouw “online buzz” via een speciale pagina op de website. De feed van Eazier kan je simpel kwijt in een iFrame of via kant-en-klare HTML code. Uiteraard volledig in de huisstijl van je website.

User Generated Content

Stimuleer consumenten foto’s en berichten over je merk te laten plaatsen.

Verhoog engagement

Ga de interactie aan met bezoekers.

Toon positieve reviews

Reacties van consumenten geven direct vertrouwen.

Analyseer berichten

Volg wat er over je merk gezegd wordt en maak hier gebruik van.

Zet selfie- en hashtag wedstrijden in


Moedig klanten aan om content te delen en nieuwe klanten te genereren. Klanten worden fans én vertegenwoordigers van jouw merk. De mooie foto’s en leuke berichten van fans kunnen perfect dienen als review.

Modereer inkomende berichten

 

Met Eazier kan ieder inkomende bericht gemodereerd worden. Ongewenste of negatieve berichten kunnen vooraf gefilterd worden of achteraf verwijdert.

Meer mogelijkheden van Eazier

Meerdere feeds
Combineer on- en offline
RealTime

Volledig beheerbaar

Verschillende social media

Custom design

Eazier in eCommerce…