Eazier zorgt voor een interactieve social media ervaring. Alle social media berichten over jouw evenement staan in enkele seconden op een groot scherm. De mogelijkheden voor interactie met bezoekers zijn oneindig. Daarom is Eazier geschikt voor alle evenementen, ongeacht hoe groot of klein.

Geef een nieuwe online dimensie met de social wall aan jouw evenement

 

Een opkomend event? Voeg meerdere social media bronnen toe aan de feed, toon ze via social displays en creëer een online buzz. Tijdens een festival of concert, maar ook voor conferenties, trouwerijen of andere events. Eazier koppelt de gewenste social media accounts en hashtags van onder andere Facebook, Twitter en Instagram.

Bezoekers verhogen de visibiliteit

 

Zet bezoekers in de spotlights. Moedig ze aan om social te gaan! Toon tweets, Facebook posts, Instagram foto’s en hashtags om de visibiliteit van jouw event te verhogen. Festival bezoekers en feestgangers dragen op deze manier bij aan marketing.

User Generated Content

Stimuleer bezoekers foto’s en berichten over je evenement te laten plaatsen.

Verhoog engagement

Ga de interactie aan met bezoekers.

Toon thuisblijvers wat ze missen

Feedback van bezoekers creëert een social buzz.

Combineer on- en offline

Laat social media jouw event zowel on- als offline versterken.

Hashtag promotie voor evenementen

 

Geef een gave prijs weg onder fans die de leukste foto plaatsen. De mooiste foto’s worden niet alleen getoond op een groot scherm tijdens het event, maar ook op persoonlijke social media profielen. Zo zien ook vrienden en bekenden uw merk voorbij komen.

Modereer inkomende berichten

 

Jij bepaalt wat getoond wordt op schermen en websites. Via filters en slim berichten management modereer jij makkelijk wat je wilt laten zien.

Meer mogelijkheden van Eazier

Meerdere feeds
Combineer on- en offline
RealTime

Volledig beheerbaar

Verschillende social media

Custom design